ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ (ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙ)

  • Ποια κατηγορία μηνύματος είναι αυτό που μου έστειλε?
  • Τι θέλω να πετύχω με το μήνυμά μου?
  • Ποιό είναι το προηγούμενο μήνυμά της (περιεχομενικά), και αν δε με βοηθάει αυτό το προηγούμενο από εκείνο κ.ο.κ. Εναλλακτικά ποιό είναι το theme της συνομιλίας από την δική της πλευρά? (όλα της τα μηνύματα).
  • Ποιό είναι το δικό μου προηόυμενο μήνυμα της (περιεχομενικά), και αν δε με βοηθάει αυτό το προηγούμενο από εκείνο κ.ο.κ. Εναλλακτικά ποιό είναι το theme της συνομιλίας από την δική μου πλευρά? (όλα μου τα μηνύματα).
  • Πόσο Flirty είναι η συζήτηση? Πόσο flirty θέλω να είναι αυτή τη στιγμή?
  • Πόσο εύκολο της είναι να απαντήσει στο μήνυμα μου (πρέπει κάποια απάντηση σε αυτό που γράφω να προκύπτει στο μυαλό μου πολύ γρήγορα). 

ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ , ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΩ ΤΗΝ ΟΡΘΟΤΗΤΑ ΤΟΥ!

Οι Απαντήσεις του Brad

1)     Δηλαδή, ξεκάθαρα, αν είχαμε εισητήριο για οπουδήποτε στον κόσμο (μη ρωτήσεις πώς, έχω άκρες ) θα διάλεγες κάποιον εξωτικό καλοκαιρινό προορισμό… Ή μήπως είσαι σπιτόγατα και μέχρι τη Λούτσα το πολύ?

2) Σε έβγαλε στους προτεινόμενους και λέω ποιά είναι αυτή που όλο λιάζεται? Στις Μπαχάμ…ΑΑΑ, στη Λούτσα είναι

3) Εγώ μια φορά θα σε εμπιστευόμουν περισσότερο με beauty blender παρά με δίσκο. (Φάση, άνετα θα σε άφηνα να κάνεις το make up της αδερφής μου αλλά για σερβιτόρα δεν ξέρω …) Ειδικά τον χειμώνα που είσαι γκρινιάρα θα με επηρέαζε το κατσουφιασμένο σου πρόσωπο που θα ονειρευόταν το beach bar στη Λουτσα…

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ MH ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΑΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ

Leave a Comment

Your email address will not be published.